FORGOT YOUR DETAILS?

Over Timmermans Verspaningstechniek

Timmermans Verspaningstechniek BV, opgericht in 1989 te Oudenbosch, heeft vanaf de start van het bedrijf tot op heden een aanzienlijke groei doorgemaakt. Aanvankelijk werkzaam vanuit drie verschillende locaties zijn sinds 2002 onze krachten gebundeld in ons fraaie bedrijfspand aan de Gorzen 17 te Oudenbosch. Inmiddels werkt ook de tweede generatie van de familie Timmermans mee in het bedrijf. Hierdoor blijft het open en familiair karakter ook voor de toekomst in de onderneming behouden.

Een stukje
historie

Ruim 25 jaar kennis en ervaring in verspaningstechniek delen wij graag met u!

Kwaliteit

Onze kwaliteit wordt voortdurend getoetst en verbeterd. Niet voor niets zijn we al vanaf 1993 ISO gecertificeerd volgens NEN-ISO 9001 en vanaf 2016 volgens de 9001-2015 standaard. Alle onderdelen van ons verspaningsproces worden doorlopend getoetst en verbeterd. Alle medewerkers, machine’s en gereedschappen maken deel uit van onze bedrijfsvoering die gericht is op het veilig, duurzaam en efficiënt produceren van uw producten.

Capaciteit

Bij Timmermans Verspaningstechniek werken ruim veertig verspaningsspecialisten aan uw producten. Voor vele bedrijven is het een geruststellende gedachte, dat er bij eventuele calamiteiten een beroep gedaan kan worden op een betrouwbare partner die, indien noodzakelijk, 24 uur per dag voor u klaar staat. Werkt u met Timmermans Verspaningstechniek dan kunt u rekenen op de capaciteit en de kennis van een sterke onderneming en de betrokkenheid van een flexibel verspaningsteam!

Kennis en ervaring

Timmermans Verspaningstechniek heeft zich in het verleden meerdere keren bewezen, wanneer het gaat om het afleveren van topkwaliteit. Net als voor onze vaste relaties staat ons verspaningsteam ook voor u klaar om die kwaliteit te leveren. U kunt rekenen op een feilloos product wat met passie voor u vervaardigd wordt.

Heeft u belangstelling in een afspraak, rondleiding of begroting? Wij horen het graag!

Duurzaamheid

Duurzaam ondernemen biedt voordelen voor iedereen. Timmermans Verspaningstechniek heeft zich steeds verder gespecialiseerd om een zo duurzaam mogelijk productieproces te ontwikkelen. Voor al het werkverkeer binnen onze bedrijfshal hebben we een uitgekiend logistiek plan uitgewerkt inclusief materiaal ‘hot spots’, snelle aan- en afvoer routes naar en van de machines en duidelijk weergegeven route belijning. Dit alles zodat we nóg sneller en efficiënter kunnen produceren. Een overzichtelijke, schone werkvloer en een aangename plek om in te werken.

Size
matters

Nu én in de toekomst.

Nadat Timmermans Verspaningstechniek in 2002 het nieuwe bedrijfspand in gebruik nam is het bedrijf, in hechte samenwerking met haar klanten, eigenlijk alleen maar doorgegroeid. Niet voor niets koos men destijds voor de slogan ‘Size matters’.

Deze bewuste keuze voor niet alleen kleine, maar ook grote en nóg grotere werkstukken, heeft de afgelopen jaren geleid tot forse capaciteitsuitbreiding binnen het machinepark. Dat heeft er vervolgens voor gezorgd dat inmiddels ook de geheel nieuwe bedrijfshal, compleet met 2 bovenloopkranen van 25 ton in gebruik is genomen, waardoor de logistieke verwerking van werkstukken een stuk eenvoudiger is geworden.

Dit jaar investeren we opnieuw op innovatieve wijze in ons machinepark! Door slimme technologie toe te passen zal het mogelijk worden om uw producten van ø400 tot ø800  5-assig te frezen én (verticaal) te draaien, vanuit een 12 pallet magazijn, binnen een minimaal aantal opspanningen. Bovendien zal Renishaw apply innovation i.s.m. Timmermans Verspaningstechniek de meetrapportage op onze machine gaan verzorgen om te waarborgen dat elk product aan alle gewenste specificaties voldoet.

Heeft u vragen over deze nieuwe efficiënte productietechnologie dan staan wij u graag te woord. En natuurlijk voorzien wij u vervolgens ook graag van een vrijblijvende begroting.

Kortom, Timmermans Verspaningstechniek is perfect uitgerust voor de toekomst!

Profiteer van de voordelen die Timmermans Verspaningstechniek u te bieden heeft.

Wij gaan graag de uitdaging aan, (bijna) niets is te gek!

TOP